MESIJEVA MAGIJA U AMERICI! Inter bio na korak od elminacije, a onda je Argentinac zapalio Teksas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 08:25

MESIJEVA MAGIJA U AMERICI! Inter bio na korak od elminacije, a onda je Argentinac zapalio Teksas (VIDEO)

Poakuje klasu iz meča u meč.

Fudbaleri Dalasa i Inter Majamija odigrali su nerešeno, 4:4, u šesnaestini finala Liga kupa Amerike, da bi nakon penala bilo je 5:3 za ekipu Lionela Mesija, zbog čega su nakon prave drame usred Teksasa eliminisali domaći tim.

Svi su uživali u magiji Argentinca, koji je Inter doveo do vođstva već u 6. minutu, ali su Kvinjon i Kamungo doneli preokret do kraja prvog poluvremena pa je Dalas vodio sa 2:1.

Alan Verasko je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 63. minutu povisio na 3:1, da bi Kremaski samo tri minuta kasnije smanjio na 3:2, ali je Dalas od 68. minuta zahvaljujući autogolu Tejlora vodio sa 4:2.

Usledio je novi autogol i smanjenje razlike na 4:3, da bi Mesi novom čarolijom iz slobodnog udarca doneo izjednačenje.

I kad je došlo do izvođenja jedanaesteraca, Argentinac je bio taj koji je preuzeo odgovornost, prvi šutirao i pogodio. Njegovi saigrali nisu promašili ni jedan od 5 udaraca. Na drugoj strani tragičar je bio Pomikal, koji nije pogodio mrežu u drugoj seriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.