MESI LJUT NA PREDSEDNIKA BARSELONE: Priča je završena, prestani da govoriš

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 15:35

MESI LJUT NA PREDSEDNIKA BARSELONE: Priča je završena, prestani da govoriš

Nema ništa od povratka.

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi razočaran je ponašanjem predsednika Barselone Žoana Laporte, koji je već nekoliko puta izjavio da bi Argentinac mogao da se vrati u katalonski klub, prenose španski mediji.

Mesi je prošle godine u suzama napustio Barselonu posle više od 20 godina provedenih u ekipi sa "Nou Kampa".

Argentinski fudbaler je morao da ode iz Barselone, pošto zbog finansijskih restrikcija španske lige katalonski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub nije mogao da ponudi Mesiju ugovor koji je želeo.

"Ako Mesi i Nejmar odluče da se vrate u Barselonu mogu da dođu jedino kao slobodni igrači. Ne želimo da plaćamo fudbalere, koji su ovde već igrali. Struka bi na kraju morala da odluči da li bi se u uklopili u novi tim", rekao je Laporta nedavno za španske medije.

"Marka" prenosi da je Mesijev otac Horhe je potom nazvao Laportu i upozorio ga da u intervjuima ne spominje njegovog sina.

- Mesi je uvek biranim rečima govorio o Barseloni i ostavio je mogućnost da se jednog dana vrati. Međutim, to je trenutno nemoguće, jer je u lošim odnosima sa Laportom. Mesi misli da ga je Laporta prevario kada je morao da ode iz Barselone. Horhe Mesi je poručio Laporti da prestane da govori o njegovom sinu, jer je ta priča završena - rekao je za "Marku" izvor blizak porodici Mesi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.