Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘MEDVEĐA USLUGA’: Evroliga oštro kaznila Crvenu zvezdu zbog Delija, a preti još drastičniji ishod!

KK Crvena zvezda kažnjen je u sredu novom novčanom kaznom od strane disciplinskog sudije Evrolige.

Kako se navodi u zvaničnom obrazloženju koje je stiglo na adresu kluba, KK Crvena zvezda kažnjen je sa 6500 eura zbog bacanja metalog novca i jednog upaljača na parket, tokom utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 17. kola Evrolige sa Fenerbahčeom.
Zbog ubacivanja tvrdih predmeta (kovanog novca i upaljača) tokom treće i četvrte četvrtine, klub je kažnjen sa 5000 eura. Takođe, KK Crvena zvezda kažnjen je sa dodatnih 1500 eura “zbog ulaska navijača na teren nakon utakmice”. Tom prilikom, disciplinski sudija je naveo “da su sudije, i igrači i treneri oba tima, nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket”.
NIMALO LAKO: Crvena zvezda kreće na put po Evropi dugačak 8.116 kilometara…
Ovo je prva kazna za klub u 2017.godini, ali KK Crvena zvezda podseća da je klub prethodnih sezona kažnjavan u više navrata zbog sličnih incidenata, velikim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od više desetina hiljada eura.
Zbog toga, klub još jednom apeluje na sve gledaoce, navijače KK Crvena zvezda, i ljubitelje košarke u Srbiji da sportski navijaju na narednim utakmicama crveno-belih u Evroligi, jer svaka naredna kazna može ponovo dovesti do suspenzije domaćeg terena.
The post ‘MEDVEĐA USLUGA’: Evroliga oštro kaznila Crvenu zvezdu zbog Delija, a preti još drastičniji ishod! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga novčano kaznila Zvezdu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa 6.500 evra zbog ubacivanja metalnog novca i jednog upaljača na teren tokom utakmice 17. kola Evrolige protiv Fenerbahčea...Kako se navodi u saopštenju, zbog ubacivanja tvrdih predmeta tokom treće i četvrte četvrtine, klub je kažnjen sa 5.000...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.