Evroliga kaznila Zvezdu zbog ponašanja navijača na meču sa Fenerom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga kaznila Zvezdu zbog ponašanja navijača na meču sa Fenerom (VIDEO)

Crvena zvezda je kažnjena u sredu novom novčanom kaznom od strane disciplinskog sudije Evrolige. ako se navodi u zvaničnom obrazloženju koje je stiglo na adresu kluba, Crvena zvezda je kažnjena sa 6500 eura zbog bacanja metalog novca i jednog upaljača na parket, tokom utakmice 17.kola Evrolige sa Fenerbahčeom.

Zbog ubacivanja tvrdih predmeta (kovanog novca i upaljača) tokom treće i četvrte četvrtine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << klub je kažnjen sa 5000 eura. Takođe, kažnjen je sa dodatnih 1500 eura "zbog ulaska navijača na teren nakon utakmice". Tom prilikom, disciplinski sudija je naveo "da su sudije, i igrači i treneri oba tima, nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket".

Ovo je prva kazna za klub u 2017.godini, ali je Crvena zvezda podsetila da je klub prethodnih sezona kažnjavan u više navrata zbog sličnih incidenata, velikim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od više desetina hiljada eura.

Zbog toga, klub je još jednom apelovao na sve gledaoce, navijače KK Crvena zvezde, i ljubitelje košarke u Srbiji da sportski navijaju na narednim utakmicama crveno-belih u Evroligi, jer svaka naredna kazna može ponovo dovesti do suspenzije domaćeg terena.

Pogledajte kako je izgledalo uletanje na teren i slavlje navijača posle pobede:

Podsetimo, na navijače se posle meča požalio i trener Željko Obradović, koji je na konferenciji rekao da su ga navijači Zvezde vređali. Tokom meča se moglo čuti brutalno vređanje Bogdana Bogdanovića, nekadašnjeg igrača Partizana, koga su nazivali ''Turčinom''.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘MEDVEĐA USLUGA’: Evroliga oštro kaznila Crvenu zvezdu zbog Delija, a preti još drastičniji ishod!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

KK Crvena zvezda kažnjen je u sredu novom novčanom kaznom od strane disciplinskog sudije Evrolige.. . Kako se navodi u zvaničnom obrazloženju koje je stiglo na adresu kluba, KK Crvena zvezda kažnjen je sa 6500 eura zbog bacanja metalog novca i jednog upaljača na parket, tokom utakmice 17. kola...

Nastavak na HotSport.rs...

Evroliga kaznila Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2017

Zbog ubacivanja tvrdih predmeta tokom treće i četvrte četvrtine klub je kažnjen sa 5.000 evra, kao i dodatno sa 1.500 zbog ulaska navijača na teren posle utakmice..Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 6.500 evra zbog novog incidenta navijača u Evroligi i bacanja tvrdih predmeta tokom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.