MATIĆ PRED ZVEZDU: Javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:12

MATIĆ PRED ZVEZDU: Javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate

Duel je u subotu u 14 časova.

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da očekuje dobru igru obe ekipe i spektakl u meču 21 kola Superlige (subota 14 časova).

Šteta je što neeć biti publike na ovom meču.

- U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma - izjavio je Matić za "Mozzart Sport".

- Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo, u to nema sumnje. Sigurno da se javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate. Videćemo za Ljajića i Šćepovića. Koga nema, bez njega se može i mora", zaključio je Matić.

Prvi ovosezonski duel dva rivala pripao je Zvezdi u Beogradu rezultatom 2:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trener Novog Pazara posle Zvezde: Suvišno je pričati o fudbalu

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 17:05

Trener Novog Pazara Igor Matić nije bio raspoložen za priču nakon poraza njegovog tima od Zvezde u 21. kolu Superlige 3:0.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.