Zvezda pred praznim tribinama u Pazaru: Šteta

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 19:24

Zvezda pred praznim tribinama u Pazaru: "Šteta"

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da očekuje dobru igru obe ekipe i spektakl.

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 14 časova igraju sa ekipom Crvene zvezde u 21. kolu Superlige Srbije.

"U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj tim i nadam se da ćemo odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitetnu utakmicu. Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma", izjavio je Matić za "Mozzart Sport".

Dodaje da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi na sutrašnjem meču.

"Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo, u to nema sumnje. Sigurno da se javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate. Videćemo za Ljajića i Šćepovića. Koga nema, bez njega se može i mora", zaključio je Matić.

Prvi ovosezonski duel dva rivala pripao je Zvezdi u Beogradu rezultatom 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MATIĆ PRED ZVEZDU: Javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Duel je u subotu u 14 časova...Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da očekuje dobru igru obe ekipe i spektakl u meču 21 kola Superlige (subota 14 časova)...Šteta je što neeć biti publike na ovom meču...- U goste nam dolazi najveći klub u državi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.