MATIĆ JE STRAH I TREPET U SVLAČIONICI JUNAJTEDA: Srbin kaznio Harija Megvajera

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 16:39

MATIĆ JE STRAH I TREPET U SVLAČIONICI JUNAJTEDA: Srbin kaznio Harija Megvajera

Vezista zadužen za disciplinu u taboru "crvenih đavola".

Srpski fudbaler Nemanja Matić ima zanimljivu ulogu u Mančester junajtedu. O tome je za "Dejli mejl" govorio kapiten ekipe Hari Megvajer, koji kaže da je menadžer Ole Gunar Solskjer Matiću poverio jedan zadatak. Naime, snažni vezista ima tu slobodu da održava disciplinu u taboru "crvenih đavola" – i to novčanim kaznama za prekršaje.

 Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

- Možda nekom zvuči ludo, ali da, Nemanja me je kaznio. Korišćenje telefona je zabranjeno. U teretani i ispred nje nije dozvoljeno držanje telefona, a ja sam ga imao uz sebe kada sam ispred uzimao obuću - rekao je Megvajer i dodao:

- Matić me je kaznio novčano, a meni to nije predstavljalo problem. Platio sam taj propust.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.