Izvor: HotSport.rs, 15.Nov.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARAKANA GORI! Deki u dresu Drulića: Delije, vi ste čudo, ovo je kraj mog sna! (VIDEO)

Legendarni Dejan Stanković oprostio se od dresa Crvene zvezde pošto je odigrao poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena prijateljske utakmice sa Udinezeom.

Stanković je u 37. minutu zamenio Vukana Savićevića kada je usledila bakljada i erupcija oduševljenja na tribinama Marakane. Po završetku prvog poluvremena, Stanković je u znak podrške obukao dres Gorana Drulića, a potom se pozdravio sa bivšim saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – Ognjenovićem, Bunjevčevićem, Milojevićem, Marinovićem.
Dekiju su uručeni brojni pokloni od raznih gostiju, a nakon toga, Stanković se obratio navijačima.
– Dobro veče Marakano! Šta da vam kažem sem jedno veliko HVALA! – rekao je Stanković kojeg su prekinuli navijači pesmom ‘Jedan je Stanković Dejan’.
– Sa ovom pesmom večeras stavio sam tačku na svoj dečački san. Sa vama je sve drugačije, vi ste čudo, mnogo vas volim – poručio je Dejan Stanković na svom oproštaju.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deki na Marakani: S vama sve čudo

Izvor: B92, 15.Nov.2014

Legendarni reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković oprostio se od Marakane i navijača Zvezde...Sadašnji pomoćnik Andree Stramačonija na klupi 'Zebri' ušao je u igru u 39. minutu i odigrao poslednjih pet minuta u crveno-belom dresu sa kapitenskom trakom...Ljubimac Zvezdinog...

Nastavak na B92...

Marakana se poklonila Stankoviću: Deki, Zvezda te zove i čeka na tebe! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2014

"Jednog dana ću se sigurno vratiti", odgovorio Mali iz Zemuna..Veče jakih emocija u Ljutice Bogdana! Na mestu gde je odrastao do zvanja jednog od najvažnijih igrača u istoriji našeg fudbala, Dejan Stanković stavio je tačku na odiseju u crveno–belom dresu. Pomoćni trener Udineza stavio je još...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.