MARADONA JE MOGAO DA PREŽIVI? Teške optužbe El Pibeovog advokata, zahteva istragu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 16:02

MARADONA JE MOGAO DA PREŽIVI? Teške optužbe El Pibeovog advokata, zahteva istragu (FOTO)

Smatra da su lekari loše i kasno reagovali.

Danas se Argentina i čitav sve opraštaju od Dijega Armanda Maradone, legendarnog fudbalera kojio je u sredu preminuo u 61. godini zbog problema sa srcem, ali ni posle njegove smrti ne može se bez kontroverzi kada je u pitanju El Pibe.

Njegov advokat, Matijas Morla izneo je ozbiljne optužbe na račun lekara jer smatra da niosu uradili dobar posao kada je Maradona bio u teškom stanju. Morla je čak na svom tviter profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitnu pomoć nazvao ''kriminalnim idiotima'', a ovu informaciju je preneo francuski ''L'Ekip''.

Mort de Diego Maradona : son avocat, Mathias Morla, critique le retard des premiers soins et demande une enquête https://t.co/DgzJmtzXY8 via @lequipe

— Curious George (@CuriousKd2000) November 26, 2020

Morla je naglasio da će tražioti istragu o brizi prema Maradoni, kao i da će nemo zbog loših reakcija hitne pomoći kada je Maradoni bila nephodna pomoć, snositi posledice.

COMUNICADO pic.twitter.com/phPvRVkAXT

— MATIAS MORLA (@MatiasMorlaAb) November 26, 2020

 - Neobjašnjivo je da moj prijatelj 12 sati nema nikakvu pažnju ili kontrolu medicinskog osoblja. Hitnoj pomoći je trebalo pola sata da dođe što je kriminalni idiotluk - napisao je Morla u poruci na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako su tekli poslednji Dijegovi sati - zgrozićete se kad vidite šta je prethodilo njegovoj smrti!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020

Oglasio se i advokat počivšeg asa koji je javnosti otkrio manje poznate detalje...Samo dan nakon smrti legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone u srdžbi se oglasio i njegov advokat koji je otkrio nimalo beznačajne detalje koji su prethodili ovoj strašnoj vesti...Matijas Morla se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.