MALO SREĆE POSLE VIŠE OD GODINU DANA: Cicipas najzad osvojio turnir, stigao do DVOCIFRENOG broja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 10:03

MALO SREĆE POSLE VIŠE OD GODINU DANA: Cicipas najzad osvojio turnir, stigao do DVOCIFRENOG broja

Vraćaju se dani pobede?

Stefanos Cicipas pobednik je ATP turnira u Los Kabosu. Grk je u finalu u dva seta opravdao ulogu prvog favorita i savladao petog nosioca Aleksa de Minora. Grk je nakon sat i 27 minuta igre slavio rezultatom 6:3, 6:4.

Cicipas je prvi došao do brejka u prvom setu, poveo je 3:1, ali je De Minor odmah uzvratio. Presudan je u prvom setu bio osmi gem u kome Cicipas ponovo dolazi do brejka, ali ovoga puta uspeva isti i da potvrdi i time zakljiči prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo meča.

Drugi set Cicipas otvara brejkom. Imao je Grk i tri brejk lopte u trećem gemu, ali nije uspeo da duel u potpunosti stavi pod svoju kontrolu. A De Minor to koristi da se vrati u igru u šestom gemu kada je došao do izjednačenja.

Stefanos Tsitsipas with a spectacular net point! 🤩#LosCabosTennisOpen | #StayInTheGame pic.twitter.com/PHE8pXp87L

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) August 6, 2023

U ovom delu meča prelomni momenat videli smo u devetom gemu. De Minor je spasio jednu brejk loptu, ali je druga donela Cicipasu ključnu prednost. Bez problema je na svoj servis došao do tri vezane meč lopte. Za trijumf je iskoristio drugu.

Cicipasu je ovo deseta titula u karijeri, a prva posle više od godinu dana.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.