MALJKOVIĆ IZNELA PROBLEME POSLE EP: Kad je najmanji pritisak, mi igramo najhrabrije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 17:46

MALJKOVIĆ IZNELA PROBLEME POSLE EP: Kad je najmanji pritisak, mi igramo najhrabrije

Manjak iskustva...

Selektorka Srbije Marina Maljković iznela je probleme po završetku Evropskog prvenstva.

Naše devojke su trijumfom nad Nemačkom stigle do petog mesta, ali prostora za napredak je dosta.

- Pobeda za kraj... Ako ćemo najiskrenije da pričamo nije mi se svidela jedna stvar i to je da utakmica koja ima manji značaj mi igramo dosta hrabrije. To je samo dokaz, nije namerno to sa njihove strane već sa nekog iskustva, ali da ne dužim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču to je pokazatelj kako moramo da radimo. Retko ko se bavi mlađim kategorijama od seniorskih kolega, a to nam je preko potrebno i devojkama treba pomoći da pronađu najbolje sredine, da ne ostanu bez klubova i ne znam šta još može da se desi i što spremnije da dočekamo oktobar. Ja sam tu i radim, ne idemo na odmore već nastavljamo pa ću pratiti U20 dok ne počnu klupske obaveze - kaže Marina Maljković.

Ipak, selektorka vidi potencijal.

- Postoji potencijal u njima koji ja vidim i to nije ogroman talenat i kvalitet i ne znam ni ja šta, a to sam prvo rekla njima u lice i sa velikom količinom rada one mogu da nadoknade neke stvari. Treba im poverenje i uradile su par lepih stvari, nije lako ovde, naporno se igra bez pauza i one hoće da pokažu sve, a jedino što mi smeta je taj psihološki deo, strah i neiskustvo od utakmica koje su velikog značaja. Mislim da može na njih da se računa", objasnila je selektorka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.