MAKEDONCI NOĆNA MORA ITALIJANA: Bardi sa 20 metara ŠOKIRAO Azure! Rumuni remizirali sa Izraelom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 23:46

MAKEDONCI NOĆNA MORA ITALIJANA: Bardi sa 20 metara ŠOKIRAO Azure! Rumuni remizirali sa Izraelom

Kvalifikacije za Euro...

U mečevima koji su počeli od 20:45 bilo je veoma interesantno, a možda najuzbudljivije je bilo u Skoplju.

Tamo je Italija gostovala i povela je sa 1:0, posle udarca Barele lopta se od prečke odbila do Imobilea koji sa šest metara ubacuje loptu u mrežu za 0:1.

I kada su svi mislili da je gotovo, lopte se dotakao Enis Bardi koji je sa oko 20 metara od gola postigao gol iz slobodnog udarca za konačnih 1:1.

Italijani i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makedonci posle ovog meča imaju po 4 boda, s tim što Italijani imaju svega tri odigrana meča.

U grupi I sastali su se Rumunija i Izrael u Bukureštu, bilo je 1:1.

Igrao se 27. minut kada je Alibek postigao vodeći gol za Rumune i to posle velike greške Omrija Glazera, novog golmana Crvene zvezde, koji je loše reagovao nakon udarca sa distance, odbio je loptu pravo na nogu protivniku.

Ipak, Izraelci stižu do izjednačenja u 53. minutu, strelac je bio Glouh.

U duelu odigranom na stadionu "Fadilj Vokri" igrali su tzv. država Kosovo i Švajcarska, nije bilo pobednika, 2:2. Frojler je doveo goste u prednost u 14. minutu, Murići je izjednačio u 65. minutu, da bi Rahmani autogolom doneo gostima novu prednost 1:2 u 79. minutu.

Ipak, u dubokoj nadoknadi Murići postiže gol za konačnih 2:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.