Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKAZICAMA CEPA MREŽE: Grizman pokazao zašto je procenjen na 80 miliona (VIDEO)

Fudbaleri madridskog Atletika savladali su gradskog rivala Rajo Valjekano sa 3:0 u revanš meču osmine finala Kupa kralja što im je donelo plasman u narednu rundu.

Najlepši detalj meča svakako je gol Antoana Grizmana koji je u 80. minutu savladao golmana Rodrigeza za 2:0 i to tako što se najbolje snašao u njegovom petercu posle odbitka nakon kornera.

(Izvor: Dailymotion/sports Live)
Podsećamo da se za Francuza interesuju veliki evropski klubovi, ali njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << otkupna klauzula u ugovoru sa Atletikom iznosi ogromnih 80 miliona evra.
Pored meča na Kalderonu večeras je igrano i u Granadi gde je Valensija trijumfovala takođe sa 3:0 pa je ukupnim rezultatom od 7:0 otišla u četvrtfinale.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.