MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SAVIĆA IZJAVILA SAUČEŠĆE PORODICI MMA BORCA! Imala je i jednu molbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:17

MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SAVIĆA IZJAVILA SAUČEŠĆE PORODICI MMA BORCA! Imala je i jednu molbu

Kobni događaj se deseio u noći između 24. i 25. februara.

Majka Vasilija Gačevića (23), koji je sa Markom Daničićem (23), osumnjičen za ubistvo Stefana Savića (23), MMA borca i osvajača bronzane medalje na svetskom prvenstvu u tom sportu, izjavila je saučešće ocu ubijenog mladića, saznaje Informer.

- Ona je nazvala Stefanovog oca Nenada i rekla mu da joj je žao što je njen sin uradio. Ujedno ga je molila da se neko ne sveti njenim dvema ćerkama. Stefanov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac je prihvatio saučešće i rekao Gačevićevoj majci da se ne plaši, jer su oni nisu porodica koja bi nekom naudila. Ne smatra da je majka kriva za zločin svoig sina - otkrio je izvor Informera.

On navodi da su Gačević i Daničić, u noći između 24. i 25. februara ušli u klub na Dorćolu, ali i da je u ubistvo upleteno više osoba.

- Kada su ušli, rekli su Stefanu: "Pi*ko, šta ćemo sad?!", a on im je odgovorio: "Ja nisam voljan da se bijem, predajem se". I oni su onda krenuli noževima na njega - rekao je Informerov sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICIJA I TUŽILAŠTVO ZA PETAMA UBICAMA MMA BORCA Stefan ubijen pre 14 dana na Dorćolu, a evo šta je istraga do sada otkrila

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

Ubice Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23) u noći između 24. i 25. februara odšetali su iz Dunavske ulice u Beogradu nakon što su ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića. Od njih već 14 dana nema ni traga ni glasa, a nakon što je pronađena garderoba i stan koji su koristili,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.