Luković MVP 15. kola ABA lige

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković MVP 15. kola ABA lige

Košarkaš Mornara Uroš Luković proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 15. kola regionalne ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Centar ekipe iz Bara u pobedi nad Primorskom (99:84) za 22 minuta postigao je 16 poena, uz šest skokova, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i četiri bokade, što mu je donelo indeks korisnosti 31.

U 15. rundi regionalnog tamičenja Kendrik Peri iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mege sa 31 poenom bio je najbolji poenter, najviše skokova prikupio je Žiga Dimec iz Primorske (13), najbolji dodavač je košarkaš Igokee Majkl Grin sa 10 asistencija, dok je najbolji "kradljivac" lopti Marin Rožić iz Cibone (5).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.