Rekord karijere Nemanje Bjelice! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord karijere Nemanje Bjelice! (VIDEO)

Srpski internacionalac Nemanja Bjelica sinoć je postavio rekord karijere sa postignuta 34 poena, ali mu je to bila slaba uteha jer je njegov Sakramento izgubio od Orlanda sa 114:112 na svom terenu. U poslednjim sekundama Aron Gordon je gostima doneo pobedu pogotkom za dva poena i dodatnim slobodnim bacanjem.

U vrlo neobičnoj i dramatičnoj utakmici viđeno je nekoliko rezultatskih obrta uz neizvestan finiš meča koji je pripao gostima.

Sakramento je dobro ušao u meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i poveo na početku, ali su gosti preuzeli inicijativu i preokrenuli rezultat. Minumalnu razliku su održavali do samog kraja kada domaćini uspevaju da izjednače a potom i preuzmu minimalno vođstvo sa 112:111 na 15 sekundi do kraja.

A onda na scenu stupa Aron Gordon koji postaje igrač utakmice koji Orlandu donosi pobedu na gostovanju.



Tim Sakramenta odličnom igrom predvodio je Nemanja Bjelica koji je postavio rekord karijere pogodivši 34 poena uz sedam skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte. Pratio ga je De'Aron Foks sa 31 poenom, osam skokova i deset asistencija.

Orlando su predvodili Nikola Vučević sa 26 poena i 15 skokova, Evan Furnije sa 25 poena i Aron Gordon sa 19 poena i devet skokova.



Na gostovanju je Nju Orleans posle produžetka nadigrao Detroit sa 110:117, a košarkaši Portlanda slavili su na svom parketu protiv Šarlota 115:112.

Pobede su upisali i Indijana, Boston i Oklahoma.

Rezultati utakmica:

Detroit -Nju Orleans 110:117 posle produžetka

Indijana- Filadelfija 101:95

Boston - Čikago 113:101

Minesota -Oklahoma 104:117

Portland- Šarlot 115:112

Sakramento -Orlando 112:114

LA Lejkers- Klivlend 128:99

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novogodišnji program završio Nemanja Bjelica, rekord karijere uz poraz! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020

Fantastična partija srpskog košarkaša...Poraz Sakramento Kingsa od Orlanda na svom terenu 114:112...Tim za koji ni noćas nije igrao Bogdan Bogdanović je odigrao slabu utakmicu, ali se to ne može reći za srpskog "Profesora" Nemanju Bjelicu...On je odigrao 33 minuta, postigao je 34 poena, od toga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.