Lukić ponovo u Seriji A – petogodišnji ugovor sa Torinom

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić ponovo u Seriji A – petogodišnji ugovor sa Torinom

Saša Lukić i definitivno se vraća u Seriju A, mladi reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Torinu.

Lukić je 2016. godine iz Partizana stigao u Torino, a prošle sezone sa velikim uspehom je na pozajmicu igrao u redovima Levantea i dao ogroman doprinos opstanku ekipe u elitnom društvu.

Naš internacionalac posebno se istakao u drugom delu sezone, odigrao je ukupno 18 utakmica i bio asistent kod golova u delima sa Barselonom i Realom, a proglašen je i za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača utakmice u pobedi nad Seviljom 2:1 kojom je Levante praktično obezbedio opstanak.

Trener Levantea Pako Lopes bio je oduševljen igrama 21-godišnjeg veziste koji se obreo i na širem spisku selektora Mladena Krstajića pred početak priprema za Svetsko prvenstvo.

Torino i Levante su poslednjih nekoliko meseci bili u tihom ratu oko Lukića koji je na kraju ipak potpisao petogodišnji ugovor sa Torinom.

"Zadovoljan sam uslovima koje smo dogovorili i učiniću sve da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate. Mislim da sam u proteklih godinu dana u velikoj meri napredova i dodatno sazreo i nadam se da ću biti u prilici da sve to pokažem na terenima u Seriji A i svojim igrama donesem dosta radosti navijačima Torina", rekao je Lukić.

"Želeo bih da se zahvalim ljudima u Levanteu na svemu, a posebno treneru Paku Lopesu koji je verovao u mene i koji mi je ukazao veliko poverenje. Tim je krasila sjajna atmosfera, bili smo kao porodica i zato mi je veoma drago da je sezona uspešno završena. Iz Španije nosim veliko iskustvo koje će mi biti dragoceno u nastavku karijere", dodao je bivši igrač Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.