Luki Milivojeviću ne prija prekomanda

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luki Milivojeviću ne prija prekomanda

Reprezentativcu Srbije otvorio dušu i izjavio da mu nije baš prijao De Burov eksperiment.

Na utakmici protiv Vest Bromvič Albiona, koji je odigran u sklopu priprema za narednu sezonu na turniru 'Premijer liga Azija Trofej', Luka Milivojević je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu i osvojeno treće mesto jer je postigao golčinu iz slobodnjaka za vođstvo od 1:0, ali mu se nije svidelo što je igrao na poziciji štopera.



"Drago mi je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola iz slobodnog udarca, ali važnije je što smo pobedili i što se vraćamo kući nasmejani.

Igrao sam na poziciji na kojoj nikada u karijeri nisam igrao. Moram da priznam da se nisam baš osećao prijatno, ali takva je bila odluka menadžera. Mislim da sam odigrao OK, ali se nadam da ću ubuduće igrati u veznom redu."
kaže Luka.

Palas je savladao Vest Brom sa 2:0, a golčinu srpskog reprezentativca pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

De Bur našao novu poziciju Milivojeviću; Luka otvoreno: Ne osećam se prijatno tu!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2017

Novi gol, novi broj na dresu i - novi zadaci u timu holandskog stručnjaka....Kristal Palas je juče savladao Vest Bromvič Albion (2:0) uz sjajan pogodak srpskog reprezentativca Luke Milivojevića. Naš vezista poneo je novi broj na tom susretu (četvorka), ali to nije bila jedina novina kada je bivši...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.