De Bur našao novu poziciju Milivojeviću; Luka otvoreno: Ne osećam se prijatno tu!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur našao novu poziciju Milivojeviću; Luka otvoreno: Ne osećam se prijatno tu!

Novi gol, novi broj na dresu i - novi zadaci u timu holandskog stručnjaka...

Kristal Palas je juče savladao Vest Bromvič Albion (2:0) uz sjajan pogodak srpskog reprezentativca Luke Milivojevića. Naš vezista poneo je novi broj na tom susretu (četvorka), ali to nije bila jedina novina kada je bivši fudbaler Crvene zvezde i Olimpijakosa u pitanju. Njemu je, naime, trener Frank de Bur namenio različitu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poziciju u odnosu na prošlu sezonu, što se Luki baš i nije dopalo...

"Srećan zbog gola, ali na prvom mestu zbog naše pobede. Jeste, trener me je probao na štoperu, to je bilo prvi put u karijeri da igram na toj poziciji. Mislim da sam dobro odradio posao", kazao je Milivojević pre nego što ipak jasno stavio do znanja novom menažderu Palasa šta misli o njegovom eksperimentu:

"Ne osećm se komotno i prijatno dok igram štopera. Nadam se da ću ubuduće igrati u veznom redu, gde mi mesto".

Ostaje nam da vidimo kako će na sve ovo reagovati De Bur koji ima u planu da angažuje još jednog štopera. Radi se o defanzivcu Ajaksa Hairu Ridevaldu.

Kristal Palas naredna dva kontrolna meča igra protiv Meca i Šalkea.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Luka Milivojević po prvi put igrao na ovoj poziciji i odmah jasno poručio treneru šta misli

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12

Kristal Palas je juče savladao Vest Bromvič Albion (2:0) uz sjajan pogodak srpskog reprezentativca Luke Milivojevića...Naš vezista poneo je novi broj na tom susretu (četvorka), ali to nije bila jedina novina kada je bivši fudbaler Crvene zvezde i Olimpijakosa u pitanju...Njemu je, naime, trener...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.