Luka Dončić u Beogradu? Bogdan reagovao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Dončić u Beogradu? Bogdan reagovao! (foto)

Postoji realna mogućnost.

Iako mu je tek 20 godina, Luka Dončić blista ove sezone u NBA ligi i biće zaista zanimljivo videti koji će biti njegovi dometi u narednom periodu i koliko će još napredovati.

Prva zvezda je Dalas Maveriksa, iz meča u meč taj status u potpunosti opravdava, pa uoči sutrašnjeg žreba grupa kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijske igre, ovdašnji ljubitelji košarke se pitaju da li će Luka Dončić sa selekcijom Slovenije nastupiti u Beogradu protiv reprezentacije Srbije, koja će biti domaćin jednog od kvalifikacionih turnira.

Na ovu temu se oglasio i Bogdan Bogdanović, naš najbolji igrač sa nedavnog Svetskog prvenstva u Kini.

''Veliki je ulog, sigurno bi nam bilo lakše da on ne dođe, ali bismo sa druge strane voleli da igra i Dončić'', istakao je Bogdan u razgovoru za ''Žurnal''.

Šta biste vi želeli, Dončića na leto u Beogradu, ili ipak neka manje atraktivna imena?

-

Сениори у првом шеширу на жребу за квалификационе турнире за ОИ 2020https://t.co/NONMNDD8Z5#kss #reprezentacija pic.twitter.com/VVd87ftwsw

Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) November 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA VEČERAS: Mora se nekad i protiv Luke Dončića

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2019, 01:09

Danas su u NBA ligi na rasporedu samo dve utakmice, ali i među slabom ponudom se nađe poneki zanimljivi par za klađenje. LUKA DONČIĆ /broj poena (29,5), tip manje, kvota 1,95/ 02.30: (2,30) Dalas (hen 2,5) LA Klipers (1,75) Jasno nam je da je, s obzirom na njegove igre i popularnost koju ima širom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.