Ludilo u svlačionici Barselone, hladi se šampanjac, poznat i datum novih izbora!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 18:50

Ludilo u svlačionici Barselone, hladi se šampanjac, poznat i datum novih izbora!

Igrači uglavnom oduševljeni poslednjim vestima.

Hosep Marija Bartomeu posle pet godina, konačno je napustio funciju predsednika Barselone, što je obradovalo igrače katalonskog kluba.

Pouzdani novinar Havi Migel jedini je danas imao informacije iz svlačionice Barselone i preneo da su igrači saznali da Bartomeu odlazi tokom večere u Torinu i da su mahom svi bili oduševljeni.

Pominje se da je nekoliko starijih igrača poručilo da stavlja šampanjac da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se hladi, da će bez obzira na rezultat u Torinu, imati razloga da se nazdravi.

Havi Migel takođe otkriva da nijedan igrač nije imao posebno dobre odnose sa Bartomeuom, osim Frenkija de Jonga i Mark Andrea Ter-Štegena, ali i da su oni očekivali ovakav rasplet.

Isti izvor dodaje za kraj da su igrači sada rasterećeniji, da veruju da će ovo doneti mir i stabilnost u svlačionici, te da će sada biti otvoreni za pregovore oko smanjenja plata, jer nisu želeli nikakve dogovore sa Bartomeuom.

Istovremeno, Havi Migel je otkrio da bi novi izbori za predsednika trebalo da se održe 19. i 20. decembra, te da je alternativa 9. i 10. januar 2021, ali da je  prvi realnija opcija kako bi nova uprava mogla da se na vreme aktivira u zimskom prelaznom roku.

Sve u svemu, deluje da posle godina mraka, izvire svetlo na kraju tunela na Kamp Nou, igrači su mnogo raspoloženiji i rasterećeniji od danas i navijači veruju da će se to odraziti i na igre i na rezultate već od večeras u Torinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.