Ludi Majk poginuo pokušavajući da dokaže da je Zemlja ravna ploča (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ludi Majk" poginuo pokušavajući da dokaže da je Zemlja ravna ploča (VIDEO)

Majk Hjuz, poznatiji kao "Ludi Majk", poginuo je kada se srušila raketa koju je napravio sam. Majk je ovim eksperimentom pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna ploča.

"Naše misli i molitve usmerene su ka porodici i prijateljima Majka Hjuza tokom ovog teškog perioda. Ovo lansiranje oduvek je bilo njegov san i kanal Sajens bio je sa njim da zabeleži putovanje", navodi se u saopštenju kanala Sajens (Science Channel), javlja Si-En-En.

Hjuz je, kako se navodi na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kanalaDiskaveri, let trebalo da izvede kao deo novog serijala Homemade Astronauts.

Majk Hjuz i Voldo Stejks napravili su raketu na parni pogon. Prema njihovom planu, raketa je trebalo da podigne Majka na visinu od oko 1.530 metara (5.000 stopa) iznad pustinje, u blizini grada Bastrou, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

U video-klipovima koje su snimili posmatrači eksperimenta vidi se lansiranje rakete, zatim da se padobran ne otvara i smrtonosni pad Majka Hjuza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Poginuo Ludi Majk, pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2020

Majk Hjuz, poznatiji kao Med Majk, poginuo je kada se srušila raketa koju je sam napravio...On je pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna. Prošle godine rekao je da Zemlja ima oblik frisbija i da namerava da odleti u svemir kako bi se uverio u to..."Naše misli i molitve usmerene su ka porodici i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.