(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGINUO ASTRONAUT: Pokušao da dokaže da je zemlja RAVNA PLOČA, a onda je sve krenulo naopako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGINUO "ASTRONAUT": Pokušao da dokaže da je zemlja RAVNA PLOČA, a onda je sve krenulo naopako!

Poznati inženjer koji je leteo na raketi kućne proizvodnje, Majk Hjuz, poznatiji kao Ludi Majk, poginuo je tokom jednog od svojih eksperimenata u subotu u SAD, pišu mediji, pozivajući se na njegovog agenta.

Publika pamti Ludog Majka po svom verovanju u teoriju da je Zemlja ravna ploča. On je prošle godine rekao da Zemlja ima oblik frisbija i da namerava da odleti u svemir kako bi se uverio u to.

Juče je Hjuz planirao da se podigne na visinu od 5.000 funti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raketi kućne izrade u pustinji, pored grada Bastrou, država Kalifornija. Na videu koji su snimili okupljeni građani vidi se lansiranje rakete, problem sa otvaranjem padobrana i smrtonosni pad astronauta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo Ludi Majk prilikom pokušaja da dokaže da je Zemlja ravna ploča

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2020

​Poznati inženjer koji je letio na raketi kućne proizvodnje, Majk Hjuz, poznatiji kao Ludi Majk, poginuo je tokom jednog od svojih eksperimenata u subotu u SAD, piše "LA Times", pozivajući se na njegovog agenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.