Lučić: Ovakvom igrom ne može da se dobije rival kao što je Zvezda

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Ovakvom igrom ne može da se dobije rival kao što je Zvezda

Vladimir Lučić se utopio u sivilo igre Valensije koja je u Beogradu lakše nego što je bilo ko očekivao "položila oružje" u "Kombank Areni" protiv nadahnutog tima Crvene zvezede Telekom. Bivši kapiten Partizana, koga su navijači Zvezde, očekivano, dočekali uvredama i zvižducima, rekao je posle meča da nema objašnjenje zbog čega je njegova ekipa, kao i on, odigrali toliko loše.

- Vrlo loša utakmica sa naše strane počevši od mene, do cele ekipe. Već smo mnogo zaostajali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u prvom poluvremenu, protiv Galatasaraja je bila slična priča i do kraja nismo uspeli da se oporavimo. U ovakvim utakmicama, gde protivnika "nosi" publika moraš da odgovoriš na lake poene, trojke i zakucavanja, inače oni idu na dvocifrenu razliku. Mi to danas nismo uspeli, ne znam iz kog razloga... - sumirao je igru svog tima Lučić.

Gosti su se tokom čitavog meča mučili u šutu za tri poena...

- Bilo je dosta otvorenih šuteva sa naše strane. Imali smo katastrofalan procenat za tri poena, što iz izgrađenih pozicija, što iz isforsiranih situacija. Tako ne može da se igra nivo takmicenja kao što je Evroliga i ne može da se dobije utakmica na ovakvim terenima kakav je teren Crvene zvezde.

Lučić je protiv Zvezde igrao nedovoljno spreman zbog povrede koja ga je usporila" u prethodnoj nedelji.

- Ni danas nisam bio kako treba fizički zbog te povrede, ali drago mi je što sam došao u Beograd iz više razloga. Najviše zbog toga što sam posle duže vremena igrao u vatrenijoj atmosferi. Vrlo moguće je da su i moji saigrači "izgoreli" u ovom ambijentu. Meni je sve to poznato jer sam već igrao u takvom ambijentu, i znam kad publika krene da krene i cela ekipa. Ako nemaš odgovor na to u narednih par napada, nemaš mnogo šansi da pobediš. Nemam odogovor na to zbog čega nismo pogodili neke šueteve, da li je to zbog publike ili zbog nečeg drugog, ne znam...

Lučića su navijači Zvezde dočekali u već tradicionalnom maniru.

- Bilo je kao i uvek... Nisam očekivao ništa posebno. Što se mene tiče uvek sam više voleo da igram u "Pioniru" gde je mnogo lepše za igru i teže za protivnika.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.