Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 14:19

Lucern bez sedmorice u Sankt Galenu, kreće pakao za Sion

Domaćin bi mogao opet da preskoči Jang Bojs. Nekadašnji šampion Švajcarske za 19 dana odigraće čak sedam utakmica

Do kraja šampionata Švajcarske ostalo je još šest kola, a vodiće se žestoka bitka za titulu između branioca krune Jang Bojsa i iznenađenja sezone, Sankt Galena. Oba tima prave kikseve u finišu prvenstva, posebno na gostovanjima.

Jang Bojs je u sredu pobedio na svom terenu u Bernu Servet sa 4:2 i bacio rukavicu Sankt Galenu koji danas (20.30) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra na svom stadionu protiv Lucerna. Trener domaćeg tima Peter Cidler nema problema sa povređenim igračima, dok Lucern stiže kandidatu za titulu oslabljen neigranjem čak sedmorice igrača.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zbog povreda, trener Lucerna Fabijan Selestini ne može da računa na Darijana Malesa, Ibrahima Ndijaea, Kristijana Šveglera, Marka Burha i Vilijama Ndengu. Takođe, zbog suspenzije neće igrati Lorik Emini i Stefan Knežević.

Sankt Galen je vezao dve pobede na svom terenu, a na poslednje četiri utakmice Superlige Švajcarske na svom terenu odigrao je sa tri i više golova. Lucern se bori za četvrto mesto i Ligu Evrope, ali je u lošoj formi, ima samo bod u poslednja dva kola prvenstva. Sankt Galen ima dva remija u nizu na gostujućim terenima, a na pet vezanih mečeva je bilo GG.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde navijaju da Sankt Galen bude šampion zbog bolje pozicije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok bi crno-beli više voleli da prvi kroz cilj prođe Jang Bojs.

Sion se nalazi na pretposlednjem mestu šampionata Švajcarske, a nekadašnji šampion Švajcarske je u problemu u nastavku sezone. Naime, za 19 dana moraće da odigra čak sedam utakmica do kraja šampionata. Problem je nastao kada su utakmice Siona protiv Ciriha i Ksamaksa odložene zbog problema sa zarazom virusom korona u ovim timovima. Biće glavobolje za trenera Kristijana Kostantinija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sion danas (18.15) gostuje u Nojšatelu Ksamaksu, koji je na začelju. Ovo je jedna od poslednjih prilika domaćina da se spasi ispadanja ili makar da dođe do devete pozicije koja vodi u plej-aut. Ksamaks ima samo bod u prethodnih šest kola.

ŠVAJCARSKA 1 - 31. KOLO

Utorak

Bazel - Cirih 4:0 (2:0)

Sreda

Lugano – Tun 1:1 (0:0)

Jang Bojs – Servet 4:2 (1:1)

Četvrtak

18.15: (2,45) Ksamaks (3,35) Sion (2,90)

20.30: (1,65) Sankt Galen (4,00) Lucern (5,10)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.