Lopetegi kao na kvizu, nema pomoći prijatelja, šta god da izabere kajaće se?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi kao na kvizu, nema "pomoći prijatelja", šta god da izabere kajaće se?

Možda nije tako, a možda i ono što bude prelomio do nedelje odluči...

Žulen Lopetegi je pred trenutkom istine, u nedelju na "Kamp Nou" odlučivaće o svom poslu, doduše mnogi tvrde da Perez čeka još neki kiks, pa čak i ako ostane neporažen u Barseloni, dobiće otkaz na nekoj od sledećih utakmica.

Ipak, vodiće Real u najvećoj fudbalskoj utakmici na svetu, a ima dilemu, u formaciji i kada je izbor igrača. Ko zna, možda mu od ovoga zavisi i posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Najbolju utakmicu Real je odigrao protiv Rome kada je bilo 3:0, i tada je igrao sa dva napadača, odnosno Asensio je sedeo na klupi, Isko igrao od početka. Sada, ako se ponovo odluči za četiri vezna igrača, Andalužanin je još rovit, pa bi Ljorente mogao da dobije šansu od početka.

Naravno, teško je odreći se Asensija koji oscilira, ali jednim potezom može da reši utakmicu, no poslednji gol je dao pre više od mesec dana protiv Espanjola. No, ako ovaj talentovani igrač ostane na klupi, sudbina Lopetegija je u rukama Bejla i Benzeme, Bejl je baš protiv Rome dao poslednji gol.

Sada se postavlja pitanje šta činiti, jer bez Mesija, Barsa će probati da drži posed i takođe igrati sa dva napadača, pa je Lopetegi bliži odluci da pojača vezni red.

Još se dvoumi, do nedelja ima vremena, ali od ove odluke možda i zavisi njegova sudbina.

Doduše, mnogi tvrde, šta god odluči, kajaće se, pa videćemo, u svakom slučaju nije lako izabrati...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.