Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 17:53

Lokomotiva potvrdila: Mirančuk je prodat!

Veliki gubitak za ekipu Marka Nikolića

Sve dileme su otklonjene, Aleksej Mirančuk nastavlja karijeru u Atalanti. To je danas i zvanično potvrdila Lokomotiva iz Moskve.

Moskovaljani su posle meča sa Zenitom izdali saopštenje u kojem otkrivaju da su postigli dogovor oko svih detalja Mirančukovog transfera u Atalantu i da ostaje još samo da igrač prođe lekarske preglede. Iako je on trenutno povređen, očekuje se da uspešno prođe testove u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bergamu i da sutra bude zvanično potvrđen kao novi fudbaler italijanskog kluba.

Atalanta će Lokomotivi platiti 14.500.000 evra za sjajnog ofanzivca koji može da igrao kao „desetka“ ali i kao klasični špic. Pride će moskovski klub imati i određene procente od narednog Mirančukovog transfera. Igrač će potpisati petogodišnji ugovor i zaoštriti konkurenciji u napadu.

Mirančuk je prethodnih sezona bio ponajbolji igrač Lokomotive i skrenuo je pažnju brojnih klubova iz Italije i Nemačke. Žarko ga je želeo i Milan, ali nije uspeo da plati traženu cenu i Atalanta je prva prošla kroz cilj u trci za potpis ruskog reprezentativca.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.