Lokomotiva potvrdila: Mirančuk je prodat!

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 17:50

Veliki gubitak za ekipu Marka Nikolića

Sve dileme su otklonjene, Aleksej Mirančuk nastavlja karijeru u Atalanti. To je danas i zvanično potvrdila Lokomotiva iz Moskve.

Moskovaljani su posle meča sa Zenitom izdali saopštenje u kojem otkrivaju da su postigli dogovor oko svih detalja Mirančukovog transfera u Atalantu i da ostaje još samo da igrač prođe lekarske preglede. Iako je on trenutno povređen, očekuje se da uspešno prođe testove u Bergamu i da sutra bude zvanično potvrđen kao novi fudbaler italijanskog kluba.

Izabrane vesti

Atalanta će Lokomotivi platiti 14.500.000 evra za sjajnog ofanzivca koji može da igrao kao „desetka“ ali i kao klasični špic. Pride će moskovski klub imati i određene procente od narednog Mirančukovog transfera. Igrač će potpisati petogodišnji ugovor i zaoštriti konkurenciji u napadu.

Mirančuk je prethodnih sezona bio ponajbolji igrač Lokomotive i skrenuo je pažnju brojnih klubova iz Italije i Nemačke. Žarko ga je želeo i Milan, ali nije uspeo da plati traženu cenu i Atalanta je prva prošla kroz cilj u trci za potpis ruskog reprezentativca. 


tagovi

Aleksej MirančukLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara