Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 15:13

Lojd objasnio šta donosi Zvezdi: Agresivan sam u odbrani i napadu, diktiram tempo, kreiram za saigrače

Američki bek se raduje igranju pred Delijama

Prošlo je osam dana otakako je preko Atlante i Njujorka stigao do Beograda. Posle uvodnih testiranja na virus korona i negativnog nalaza – kao i u slučaju ostalih stranaca – zaputio se Džordan Lojd na Kopaonik, s ciljem da na bazičnom delu priprema uhvati zalet za početak naredne sezone.

Provereni bek stigao je među crveno-bele sa zadatkom da bude jedan od oslonaca tima Saše Obradovića, a i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam priznaje da mu je posle igranja u Valensiji bio potreban novi izazov. Našao ga je u Crvenoj zvezdi.

Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i napredujem na evroligaškom nivou i ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Želim da doprinesem pobedama. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao, uzbuđen je zbog stvari koje mogu da uradim na terenu. Biću veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu“, rekao je 27-godišnji Amerikanac.

U Evropi je nosio dresove Hapoel Ejlata i Valensije, stekao je i NBA iskustvo pošto je jednu sezonu bio član Toronta, te nije ni čudo što sa takvim pedigreom izaziva veliku pažnju među pristalicama kluba sa Malog Kalemegdana.

Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na društvenim mrežama i svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok igram u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram“.

Još neko vreme, bar dok ne utihe pandemija virusa korona, neće moći Lojd da se predstavi uživo Delijama, mada ga revnosni hroničari zbivanja pamte po partiji u Evroligi, kad je prošle sezone gostovao u Beogradu sa Valensijom.

„Dobro se sećam utakmice, sat se pokvario u prvoj četvrtini i pauza je trajala praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo glasno u dvorani i bilo je veoma teško. Sećam se da su navijači veoma aktivno uključeni u igru, uprkos tehničkim poteškoćama. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takvu publiku i biti deo dobre atmosfere“, dodao je Džordan Lojd.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.