Logično: Kurt Srećni Zuma dobio ime po Žan-Klod Van Damu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logično: Kurt Srećni Zuma dobio ime po Žan-Klod Van Damu

Sećate se filma Kikbokser i bitke sa zlim Tong Poom?

Kurt Zuma konačno pod svetlom reflektora. Prvenac u dresu Čelsija u pobedi nad Boltonom u Liga kupu skrenuo je pažnju na 19-godišnjeg štopera od koga na Stamfordu očekuju mnogo. Navijači su, naravno, željni informacija.

Ali, ono prvo što su saznali o 1,90 metara visokom defanzivcu sigurno nisu očekivali. I ne mislimo tu na srednje ime Srećni (bukvalno, Kurt Srećni Zuma). Kurtovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<  roditelji očigledno funkcionišu van šablona. Naime, mladi fudbaler Čelsija, rođen 1994. u Lionu, otkrio je da je i ime Kurt dobio na interesantan način. Stariji će se složiti, Žan Klod Van Dam bio je strašan dasa. Majke su ga obožavale. Posebno kad zaigra u klasičnoj tabačini kakve više ne prave u Holivudu – Kikbokser. Lik Kurta Sloena zapao je za oko mama Zumi.

"U tom filmu on svima pomaže i super je jak, tako da su mi dali to ime kako bi i ja bio jak i uvek imao osmeh na licu. Izgleda da je uspelo", smeje se Srećni Zuma.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.