Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 17:40

Lo Selso opet na Atletikovom radaru

Jorgandžije razmišljaju o Argentincu

Đovani Lo Selso bio je meta Atletiko Madrida još 2019. godinee, kada je zasijao u Betisu. Čak se tada govorilo o tome da su Jorgandžije poslale ponudu za argentinskog vezistu, ali to nije potvrđeno. Na kraju je Totenhem ponudio više od 30.000.000 evra i ubedio Andalužane da puste igrača koga je gledalo pola Evrope.

Sada iz Engleske dolaze informacije da bi sledećeg leta Atletiko trebalo da obnovi interesovanje, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zato što se igrač mnogo sviđa Dijegu Simeoneu.

Takođe, bitnu ulogu igra i da Lo Selso nema baš ulogu kakvu je očekivao pod patronatom Žozea Murinja.

Lo Selso je odigrao 19 utakmica ove sezone na kojima je dao pet golovai i imao asistenciju. Ima samo 24 godine, ne gubi strpljenje, ali bi mu prijalo da se vrati u španski fudbal.

Ipak je to šampionat u kom je pokazao najbolje igre nastupajući za Betis u sezoni 2018/2019. Tada je odigrao 45 utakmica na kojima je dao 16 golova i imao šest asistencija.

Dve godine kasnije, Atletiko Madrid razmišlja ponovo o njemu. Iako bi za dolazak takve vrste trebalo da se dogodi i neka veća prodaja, čak i bitnijeg igrača, kako bi se olakšala situacija oko plate.

Lo Selso ima 24 godine, a u karijeri je nastupao do sada za Rozario, PSŽ, Betis i sada je u Totenhemu. Možda će Atletiko biti sledeći klub na njegovom putu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.