Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lo Selso opet na Atletikovom radaru

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.02.21. | 16:35

Jorgandžije razmišljaju o Argentincu

Đovani Lo Selso bio je meta Atletiko Madrida još 2019. godinee, kada je zasijao u Betisu. Čak se tada govorilo o tome da su Jorgandžije poslale ponudu za argentinskog vezistu, ali to nije potvrđeno. Na kraju je Totenhem ponudio više od 30.000.000 evra i ubedio Andalužane da puste igrača koga je gledalo pola Evrope.

Sada iz Engleske dolaze informacije da bi sledećeg leta Atletiko trebalo da obnovi interesovanje, posebno zato što se igrač mnogo sviđa Dijegu Simeoneu.

Izabrane vesti

Takođe, bitnu ulogu igra i da Lo Selso nema baš ulogu kakvu je očekivao pod patronatom Žozea Murinja.

Lo Selso je odigrao 19 utakmica ove sezone na kojima je dao pet golovai i imao asistenciju. Ima samo 24 godine, ne gubi strpljenje, ali bi mu prijalo da se vrati u španski fudbal.

Ipak je to šampionat u kom je pokazao najbolje igre nastupajući za Betis u sezoni 2018/2019. Tada je odigrao 45 utakmica na kojima je dao 16 golova i imao šest asistencija.

Dve godine kasnije, Atletiko Madrid razmišlja ponovo o njemu. Iako bi za dolazak takve vrste trebalo da se dogodi i neka veća prodaja, čak i bitnijeg igrača, kako bi se olakšala situacija oko plate.

Lo Selso ima 24 godine, a u karijeri je nastupao do sada za Rozario, PSŽ, Betis i sada je u Totenhemu. Možda će Atletiko biti sledeći klub na njegovom putu.


tagovi

đovani Lo Selso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara