Ljulj i Rudi pred f4: Serija sa Partizanom nam je pomogla da budemo jači

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 18:16

Ljulj i Rudi pred f4: Serija sa Partizanom nam je pomogla da budemo jači

Dvojica najiskusnijih igrača Reala pred polazak u Kaunas nisu propustila da još jednom podsete na ogroman uspeh u dvoboju sa crno-belima.

Podvig protiv Partizana ujedinio je i očvrsnuo svlačionicu Madriđana jer je stigao nakon burnih dešavanja i vođstva Beograđana 2:0 u seriji i 18 razlike u "majstorici".

Sve su to uspeli da pregrme Madriđani i evo ih sada tamo gde su mnogi već videli tim Željka Obradovića.

Real će u drugom polufinalu u Kaunasu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati protiv Barselone, a sam plasman na završni turnir Evrolige biće zbirno 17. za dvojicu ikona "Kraljevskog kluba". Ljulj za "pojasom" ima devet učešća na f4, a Rudi jedno manje i po tome su, uz Slukasa iz Olimpijakosa, daleko ispred svih. Grčki plej je takođe devet puta igrao u samoj završnici Evrolige.

Ljulj i Rudi imaju i po dve titule - 2015. i 2018, a pred novi izazov kažu, između ostalog, da ih je serija sa Partizanom ujedinila i učinila jačim.

"Nemamo nikakve sumnje u svoje mogućnosti, niko u svlačionici, branimo dres Real Madrida i pokušavamo da pobedimo u svim takmičenjima. U to niko nema sumnje. Serija protiv Partizana je bila izuzetno teška i od tog trenutka smo se promenili. Po ko zna koji put smo pokazali da ovaj tim raste i napreduje kada igramo meč odluke, finale, a to je ono što ćemo opet da uradimo u Kaunasu, igramo još jedno finale", kaže Ljulj.

Slično razmišlja i Rudi Fernandes - on kaže da ishod serije protiv Partizana može biti samo odskočna daska i pozitivan impuls za ono što ih čeka u Kaunasu.

"Ova serija nam je pomogla da se još više okupimo i budemo čvršći, jači u suočavanju sa nevoljama, i to moramo da iskoristimo na Fajnal-foru", poručio je Rudi.

Duel Reala i Barselone igra se u petak od 20 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.