Ljudi, vratio se nestašni Baloteli! Otišao u diskoteku posle debija, pa slupao Rajolin bentli (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, vratio se nestašni Baloteli! Otišao u diskoteku posle debija, pa slupao Rajolin bentli (VIDEO)

Za sve je kriva opklada na koju je Mino i zaboravio

Mario Baloteli se vratio! I golovima na terenu, ali i nestašlukom! Kako prenose engleski mediji, Baloteli je slupao bentli svog menadžera Mina Rajole i to pošto je dao dva gola na debiju protiv Marselja.

Sve je ispričao Rajola.

"Jednog dana me je pitao da provoza moj auto. Rekao sam mu - ako daš dva gola protiv Marselja na debiju za Nicu pričaćemo o tome. Naravno, zaboravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam na to, a onda me je on posle datih golova pozvao i uzeo ključeve. Odvezao se u diskoteku i slupao u povratku. Zvao je da se izvini. Oprostio sam mu, ne mogu da budem ljut na njega. Mario je fenomenalan, ali će uvek biti Baloteli", rekao je Rajola.

Ovo sve nije imalo uticaja na Balotelija koji je pogodio protiv Monaka dva puta, a potom i u Ligi Evrope.

Navikao je.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.