Baloteli ponovo u akciji - Stradao Bentli, pogađajte čiji!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ponovo u akciji - Stradao Bentli, pogađajte čiji!

Nepopravljivi Mario Baloteli napravio ko zna koju glupost, ali i ova mu je oproštena.

Mino Rajola je za italijanske medije otkrio da mu je Mario Baloteli nedavno uzeo skupoceni automobil Bentli i slupao ga!

Naime, Baloteli je pobedio Rajolu u opkladi u kojoj je morao da postigne dva pogotka Olimpik Marseju da bi dobio ključeve od agentovog automobila.

''Mario je totalno lud, ali ja mu sve opraštam zato što je u duši dobar momak. Nedavno me je pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li sme da pozajmi moj Bentli, rekao sam mu ''Mario, daj dva gola Marseju i onda ćemo moći da razgovaramo o tome'', ispričao je Rajola i nastavio:

''Naravno, ja sam za to zaboravio, ubrzo zatim pozvala me je supruga i rekla mi da Baloteli želi da razgovara sa mnom, uključio sam spikerfon da čujem šta hoće i samo čuo ''Minooo, ključeviii''. Pitao sam ''kakvi ključevi?'', na šta me je on podsetio za dogovor - ''dao sam dva gola Marseju, sad dobijam Bentlija''. Naravno, sutradan me je ponovo zvao i kao dete mi rekao ''Mino, izviniii''. Slupao je Bentlija u trening centru, ali ja na njega ne mogu nikada da budem ljut. On je jedan dečak, da se više ugleda na Zlatana Ibrhimovića, sa svojim talentom do sada bi imao već pet Zlatnih lopti. Ali ubeđen sam da će kroz godinu dana biti ponovo superstar'', ispričao je Rajola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ljudi, vratio se nestašni Baloteli! Otišao u diskoteku posle debija, pa slupao Rajolin bentli (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2016

Za sve je kriva opklada na koju je Mino i zaboravio..Mario Baloteli se vratio! I golovima na terenu, ali i nestašlukom! Kako prenose engleski mediji, Baloteli je slupao bentli svog menadžera Mina Rajole i to pošto je dao dva gola na debiju protiv Marselja...Sve je ispričao Rajola..."Jednog dana me...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.