Ljubinko Drulović - Završena divna avantura, šta dalje?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 20:49

Ljubinko Drulović - Završena ''divna avantura'', šta dalje?

Srpski stručnjak u potrazi za novim angažmanom.

Dugo se nije pisalo o Ljubinku Druloviću, našem nekadašnjem reprezentativcu, kasnije treneru Partizana, selektoru omladinske reprezentacije sa kojom je 2013. osvojio titulu prvaka Evrope u Litvaniji...

Najnoviji angažman imao je u Uzbekistanu, trajao je godinu dana i zimus je okončan, a o tom iskustvu Drulović je večeras govorio na TV Arena Sport, u emisiji posvećenoj utakmici polufinala Lige Evrope, između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sevilje i Mančester junajteda.





''Vratio sam se posle stvarno divne avanture u Uzbekistanu, bio sam trener njihove olimpijske reprezentacije prethodnih godinu dana, završio mi se ugovor i sad sam zbog ove korone na 'stend-baju' i čekam novi angažman. U najboljim sam trenerskim godinama'', poručio je Drulović.

Dakle, vreme je za novi izazov, pitanje je samo da li na domaćoj, ili inostranoj sceni.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.