Ljorente: Teška pobeda nad Kopenhagenom, iz Istanbula idemo u narednu rundu

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljorente: Teška pobeda nad Kopenhagenom, iz Istanbula idemo u narednu rundu

Napadač Juventusa Fernando Ljorente istakao je, uprkos tome što je "stara dama" pobedila Kopenhagen sa 3:1 u Ligi šampiona, da je susret sa Dancima bio veoma težak.

"Nije bilo nimalo lako, ali smo pobedili i veoma smo srećni zbog tog uspeha. Tim se oseća sve bolje i svi iz dana u dan srećniji. Postajemo prava ekipa za uspehe. Uradili smo što smo morali - pobedili smo Kopenhagen, ali sada idemo u Tursku da rešimo prolaz dalje. Znam da neće biti lako, ali se moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boriti", rekao je Ljorente.

Juve je zauzeo drugu poziciju u grupi B sa šest bodova, ali u poslednjem kolu grupne faze gostuje Galatasaraju koji ima četiri boda, pa je torinskom timu dovoljan bod za prolaz dalje.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljorente: Veoma teška pobeda nad Kopenhagenom, neće biti lako ni protiv Galatasaraja

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Napadač Juventusa Fernando Ljorente istakao je, uprkos tome što je "stara dama" pobedila Kopenhagen sa 3:1 u Ligi šampiona, da je susret sa Dancima bio veoma težak..."Nije bilo nimalo lako, ali smo pobedili i veoma smo srećni zbog tog uspeha. Tim se oseća sve bolje i svi iz dana u dan srećniji....

Nastavak na Blic...

Ljorente: Čeka nas težak posao u Turskoj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 13:31

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je danas da pobeda protiv Kopenhagena (3:1) u Ligi šampiona znači mnogo, ali da ništa još nije gotovo. ..Fernando Ljorente..Juventus je sinoć pobedio Kopenhagen sa 3:1 u utakmici petog kola grupe B Lige šampiona..."Pobeda protiv Kopenhagena nam mnogo znači,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.