Ljajić odbio Mihu! Torino ostao kratak za 600.000 evra...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić odbio Mihu! Torino ostao kratak za 600.000 evra...

Sve je bilo dogovreno, ali je srpski reprezentativac na kraju rekao „ne“

Torino i Roma su se dogovorili, Siniša Mihajlović je dao sve od sebe, čekalo se samo da Adem Ljajić klimne glavom... Ali od transfera srpskog reprezentativca u Torino neće biti ništa. Ljajić se na kraju zahvalio Torinu na ponudi. Ostaje neizvesno gde će nastaviti karijeru...

Pozajmica u Interu je završena, vratio se u Romu, ali Vučica ne želi da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadrži. Ljajić ima još godinu dana ugovora sa Romom i Torinova ponuda od 7.000.000 evra je dočekana sa oduševljenjem. Za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora i koji prošle sezone nije bio u baš najboljoj formi, to je bila ponuda koju Roma nije mogla da odbije.

Siniša Mihajlović je insistirao na transferu, ali ga je Ljajić na kraju odbio. Očigledno da reprezentativac Srbije nije zaboravio nekadašnjem selektoru izbacivanje iz nacionalnog tima Orlova. Drugi razlog zbog kojeg je posao propao je finansijske prirode. Ljajić u Romi ima ugovor vredan 1.900.000 evra po sezoni, dok mu je Torino nudio 1.300.000 evropskih novčanica godipnje. Ofanzivni vezista nije pristao na smanjenje plate.

Sada Fiorentina ostaje kao najrealnija opcija. U Firencu se vratio Pantaleo Korvino koji je Ljajića i doveo 2010. u Fiorentinu. Korvino je opet u direktorskoj fotelji i želi da vrati nekadašnjeg pulena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ljajić odbio da ode u Torino

Izvor: TV Arena Sport, 27.Jun.2016

Fudbaler Rome Adem Ljajić koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljeni igrač u Interu ne želi da ide kod Siniše Mihajlovića u Torino...Torino i Roma su se dogovorili, Siniša Mihajlović je dao sve od sebe, čekalo se samo da Adem Ljajić klimne glavom....Ali od transfera srpskog reprezentativca...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.