Ma nije bilo šanse - Ljajić odbio da ode kod Mihe!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma nije bilo šanse - Ljajić odbio da ode kod Mihe!

Fudbaler Rome koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljeni igrač u Interu ne želi da ide kod Siniše Mihajlovića u Torino.

Mediji u Italiji su prethodnih dana pisali o eventualnom transferu Adema Ljajića u Torino, navodno je Roma prihvatila ponudu "Bikova", ali znalo se da stvari neće ići kao po loju posebno zbog činjenice da je novi trener Torina Siniša Mihajlović i da se radi o čoveku koji je Adema Ljajića izbacio iz reprezentacije Srbije u periodu dok je bio selektor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sada je sve to dobilo i potvrdu, Adem ne želi da igra kod Mihajlovića.

Torino je imao svoje adute u ovim pregovorima, Roma mora da ga proda sada ukoliko misli da zaradi na njemu jer mu ugovor istiće na kraju ove sezone.

Pored toga, Torino je ponudio Ljajiću 1,3 miliona evra godišnje na šta srpski reprezentativac nije pristao.

Nekadašnji fudbaler Partizana je odbio u međuvremenu još jednu ponudu, Roma je pokušala da ga privoli da produži ugovor, ali nije želeo o tome da razgovara.

Italijani pišu da Mihajlović po svaku cenu želi Ljajića u svom sastavu, da je nekoliko puta do sada razgovarao sa njim o transferu u Torino i da je pokušao da mu promeni mišljenje. Za sada ne ide, videćemo kako će se stvar dalje odvijati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić odbio Mihu! Torino ostao kratak za 600.000 evra...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016

Sve je bilo dogovreno, ali je srpski reprezentativac na kraju rekao „ne“..Torino i Roma su se dogovorili, Siniša Mihajlović je dao sve od sebe, čekalo se samo da Adem Ljajić klimne glavom.. Ali od transfera srpskog reprezentativca u Torino neće biti ništa. Ljajić se na kraju zahvalio Torinu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ljajić odbio ponudu Torina

Izvor: Beta, 27.Jun.2016

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić odbio je ponudu Torina i pored velike želje Siniše Mihajlovića da ga dovede u taj klub, preneli su danas italijanski mediji. Mediji u Italiji su prethodnih dana pisali da je Torino dogovorio s Romom transfer i da je ostalo još da Ljajić, koji je prethodnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.