Liverpul potpisuje najveći ugovor u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul potpisuje najveći ugovor u Premijer ligi!

"Redsi" pred strašnim poslom.

Kako je objavio ugledni "Forbs", Liverpul će od narednog leta nositi "Najki" dresove.

Naime, ugovor između kluba sa "Enfilda" i proizvođača sportske opreme "Nju Balans" ističe na kraju tekuće sezone i već neko vreme se spekuliše da bi "Najki" mogao da ponudi "Redsima" veliki ugovor.

U igri je bio i "Adidas", ali izgleda da je "Najki" pobedio konkurenciju, "Forbs" prenosi da su dve strane blizu dogovora i da bi Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao da potpiše najveći ugovor za dresove u Premijer ligi.

"Nju Balans" je ekipi sa "Enfilda" plaćao 45 miliona funti godišnje, mogu da izjednače ponudu koja stigne na adresu aktuelnog prvaka Evrope, ali se pretpostavlja da neće biti u mogućnosti da se takmiče sa kompanijom "Najki".

Najveći ugovor u PL za dresove trenutno ima Mančester junajted, koji od "Adidasa" na godišnjem nivou dobija 75 miliona funti, očekuje se da će Liverpul to nadmašiti narednog leta.

Najveći ugovor koji je "Naji" potpisao sa nekim klubom iznosio milijardu funti na 10 godine, u pitanju je saradnja sa Barselonom, dok najviše novca u Engleskoj za dresove daju Čelsiju, saradnja iznosi 900 miliona funti, na 15 godina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.