Liverpul poslao poruku Realu i Bajernu: Suarez potpisao novi višegodišnji ugovor!

Izvor: Blic, 20.Dec.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul poslao poruku Realu i Bajernu: Suarez potpisao novi višegodišnji ugovor!

Luis Suarez igra u životnoj formi, na 11 odigranih utakmica u Premijer ligi postigao je već 17 golova za Liverpul, koji nije imao dileme, pa je sa Urugvajcem ostvaren dogovor o produžavanju ugovora koji je trajao do 2016. godine.

Pre ovog dogovora, Suarez je imao ugovor do 2016. godine, koji je sada produžen, ali još nije precizirano do kada.

"Srećan sam zbog ovoga, Liverpul je moja budućnost. Imamo sjajne igrače i tim raste i napreduje. Verujem da možemo osvajati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trofeje i igrati na najvišem nivou. Bez dileme su me ostavili i navijači kada sam donosio odluku. Ponosan sam da ih predstavljam i spreman sam da dam sve od sebe za njih svaki put kad obučem dres", rekao je Suarez.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.