Suaresu 200 hiljada funti nedeljno?

Izvor: B92, 18.Dec.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suaresu 200 hiljada funti nedeljno?

Liverpul je počeo pregovore sa agentom Luisa Suaresa oko novog ugovora koji bi urguvajskog napadača mogao da učini najplaćenijim igračem u istoriji Crvenih'.

Kako pišu britanski mediji, ponuda bi iznosila oko 200 hiljada funti mesečno, što je dublo više nego što centarfor trenutno zarađuje.

Direktor Liverpula Ian Ajer proveo je 24 sata u Španiji i razgovarao je sa agentom Pereom Gvardiolom, a vlasnici kluba odobrili su ponudu.

Ipak, pitanje je želi li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 26-godišnji Suares da produži ugovor i posle 2016. godine, kada mu sadašnji ističe.

Letos je Suares insistirao da pređe u Arsenal, činilo se da je nepopravljivo narušio odnose sa ljudima u klubu, ali iskupio se na najbolji mogući način – golovima.

Urugvajac je propustio šest prvih utakmica u Premijer ligi zbog suspenzije, ali je posle toga dao 17 golova na 12 utakmica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suaresu 200 hiljada funti nedeljno?

Izvor: B92, 18.Dec.2013

Liverpul je počeo pregovore sa agentom Luisa Suaresa oko novog ugovora koji bi urguvajskog napadača mogao da učini najplaćenijim igračem u istoriji Crvenih'...Kako pišu britanski mediji, ponuda bi iznosila oko 200 hiljada funti mesečno, što je dublo više nego što centarfor trenutno zarađuje...Direktor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.