Izvor: B92, 14.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga sampiona: Sarajevski Zeljeznicar docekuje Njukasl

Sarajevski fudbalski klub Zeljeznicar veceras na Olimpijskom stadionu "Kosevo" u utakmici treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona docekuje engleskog predstavnika Njukasl Junajted.

Uz beogradski Partizan, "Zeljo" je jedini klub iz bivse Jugoslavije, koji jos ima sansu da se plasira u najelitnije evropsko klupsko takmicenje.

Zeljeznicar ce u prvoj utakmici na "Kosevu" igrati bez kapitena Bulenta Biscevica, koji je suspendovan, s obzirom da je u duelu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << norveskim Lilestremom zaradio "parne kartone".

Sarajevska ekipa je u prethodna dva kola kvalifikacija dvostrukim pobedama eliminisala ekipe Akranesa i Lilestrema, postigavsi mnogo vise nego sto su ocekivali pre pocetka sezone i susret sa Njukaslom bice prava prilika da provere vrednost u duelu sa jednom od ekipa iz evropskog vrha.

U Sarajevu vlada veliko interesovanje za utakmicu, a karte su jos pre nekoliko dana rasprodate. Kako je najavio engleski klub utakmici ce prisustvovati i nekoliko hiljada njihovih navijaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.