Liga nacija - Gigs slavi dete Liverpula, pobedili i Farani (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 17:12

Liga nacija - Gigs slavi dete Liverpula, pobedili i Farani (video)

Po jedan gol bio je dovoljan za pobede Velsa i Farskih Ostrva.

Danas u popodnevnima satima odigrana su dva meča drugog kola Lige nacija, Vels je na svom stadionu pobedio Bugarsku rezultatom 1:0, a minimalcem su i Farska Ostrva pobedila Andoru u gostima.

U grupi B, Vels je uspeo da pobedi neubedljive Bugare tek u nadoknadi vremena. Strelac je bio dečak Liverpula, rođen 2001. godine - Vilijams, koji je glavom iz drugog plana, sa druge stative postigao pobedonosni pogodak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Vels sada ima maksimalnih šest bodova iz dve utakmice, dok su Bugari ostali sa jednim osvojenim bodom. Više ni ne zaslužuju, pošto su danas imali samo jedan pokušaj ka golu Velšana i bili prilično neubedljivi.

U grupi D, najlošijoj i Ligi nacija po kvalitetu, Farska Ostrva su pobedila Andoru takođe 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Olsen u 31. minutu.

Farani takođe imaju maksimalnih šest bodova, a Andora samo jedan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA MINIMALCA: Gigsov Vels u nadoknadi slomio Bugare, Farani bolji od Andore (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Sep.2020

Odigrana su dva meča drugog kola fudbalske Lige nacija, Vels je na svom stadionu pobedio Bugarsku 1:0, a minimalcem su i Farska Ostrva u gostima savladala Andoru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.