Liga kup - Ima li kraja Murinjovom blamiranju?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup - Ima li kraja Murinjovom blamiranju?

Navijači besni, ceo svet je u šoku.

Večeras i sutra su na programu utakmice Karabao kupa, većina je počela u 20:45, dok su dve bile na programu od 21 h.

Junajted je na svom "Old Trafordu" dočekao Derbi. Murinjo nije hteo ništa da rizikuje pa je izveo prilično jaku postavu, ali nije mogao da bude zadovoljan rezultatom na kraju utakmice jer je njegov tim izgubio nakon izvođenja jedanaesteraca, pošto je u regularnom delu bilo 2:2 (1:0), ali su "Ovnovi" bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bolji nakon izvođenja jedanaesteraca.

Izgledalo je da će "Crveni Đavoli" lagano proći zaista neugodnu ekipu iz Čempionšipa, Mata je doneo domaćinu vrlo ranu prednost. Uspeo je da postigne gol u 3. minutu, a asistent je bio Lingard. Kada je u pitanju prvo poluvreme, nismo mogli da vidimo još neke značajnije šanse i izgledalo je kao da će Murino zatvoriti sve puteve do gola i lagano privesti utakmicu kraju.

Vilson je uspeo da šokira sve na stadionu kada je iz slobodnog udarca postigao fantastičan gol, Romero je bio zaista nemoćan.

Nakon što su došli do izjednačenja i zaista bili ravnopravni sa Junajtedom kada je igra u pitanju, usledila je jedna kontra, lopta je poslata ka napadaču, a Romero je izleteo sa gola kako bi zaustavio napad i sprečio pogodak, međutim on je rukom intervenisao izvan šesnaesterca i sudija mu je pokazao direktan crveni karton, zasluženo. Junajted je pokušao i sa igračem manje da napadne Derbi, ali je na kraju uspeo da primi još jedan gol i šokantno ispadne iz kupa. Mariot je postigao gol u 85. minutu za potpuni preokret Derbija. Kada su svi mislili da je kraj, Felaini je uspeo da da gol u 95. minutu nakon asistencije Dalota i izbori šutiranje penala (nema produžetaka). Međutim, to je samo produžilo utakmicu za 20-tak minuta jer je Derbi bio bolji nakon izvođenja penala. Gosti su bili vrlo smireni i svih osam izvođača je postiglo gol (Li Grant, koji je zamenio Romera je bio nemoćan), dok je Fil Džons promašio penal i tako postao tragičar.

Zanimljivo je to što je Lampard izbacio svog bivšeg trenera. On je trenutno menadžer Derbija, a poznato je da je bio na vrhuncu dok je igrao pod palicom Žozea Murinja u dresu "Plavaca". Sada je dokazao koliko dobro poznaje Portugalca i uspeo da ga izbaci iz trke za jedan trofej.

Kristal Palas je gostovao Vest Bromvič Albionu, ekipi koja je do prošle sezone bila član Premijer lige. Konačan rezultat je bio 0:3 (0:1).

Tausend je doneo prednost Kristal Palasu već u 6. minutu utakmice, a do kraja meča je Van Anholt duplirao prednost u 76. minutu, dok je u 82. minutu ponovo strelac bio Tausend, postavio je konačnih 0:3. Luka Milivojević nije igrao na ovoj utakmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.