Liga 1 - Monako opet prosipa bodove, Nica konačno počela da igra

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Monako opet prosipa bodove, Nica konačno počela da igra

Večeras su na programu tri utakmice francuske Lige 1.

Dok Englezi igraju utakmice Karabao kupa, Francuzi ove nedelje imaju vanredno kolo. Večeras su na programu tri utakmice, nešto ranije su počele Manko - Anže i Nant - Nica, a od 21h je na programu utakmica između Tuluza i Sent Etjena.

Monako je na svom stadionu igrao protiv Anžea, ali je ponovo prosuo bodove, pa će nakon ovog kola možda biti i u zoni ispadanja. Utakmica je završena rezultatom 0:1 (0:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Kneževi" su dominirali u posedu, ali nisu uspeli tu dominaciju da pretvore u neku izglednu šansu za gol. Anže je čekao šansu iz kontre, a u 27. minutu je kažnjena odbrana Monaka, strelac je bio Bahoken.

Trener je pokušao nekim izmenama da prodrma ekipu, ali do kraja meča nije bilo promene rezultata, a interesantno je da domaćin nije uputio šut u okvir gola!

Monako je ostao na 6 osvojenih bodova iz 7 odigranih utakmica, a još uvek nemaju pobedu na svom stadionu, a "Luj drugi" je prethodnih sezona predstavljao pravu tvrđavu. Anže sada ima 10 osvojenih bodova i biće u gornjem delu tabele nakon ovog kola.

Nant je ove sezone jedan od glavnih kandidata za ispadanje, dok Nica igra toplo-hladno. Nica večeras nije bila favorit, ali su uspeli da osvoje sva tri boda i da na taj način poprave trenutni plasman.

Gosti su bili bolji u toku celog meča i zasluženo slavili rezultatom 1:2 (0:1). Prvi gol na ovom meču je postigao Žele, a tada je bio u toku 31. minut. Domaćin je uspeo da izjednači u nastavku meča, igrao se 57. minut, a strelac je bio Sala.

Vrlo brzo je Nica opet stigla do prednosti u 69. minutu, a strelac je bio Makengo. Nakon ovog gola, gosti su lagano priveli utakmicu kraju. Patrik Vijera će pokušati da nastavi dobar niz i nada se da neće biti iznenađenja, a najveće je bilo protiv Dižona, kada je Nica kao domaćin izgubila sa 4:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga kup - Ima li kraja Murinjovom blamiranju?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018

Navijači besni, ceo svet je u šoku...Večeras i sutra su na programu utakmice Karabao kupa, većina je počela u 20:45, dok su dve bile na programu od 21 h...Junajted je na svom "Old Trafordu" dočekao Derbi. Murinjo nije hteo ništa da rizikuje pa je izveo prilično jaku postavu, ali nije mogao da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.