Liga Nacija (Grupe C i D) - Kipar dodatno zakomplikovao stvari, Makedonci praktično obezbedili prvo mesto!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Nacija (Grupe C i D) - Kipar dodatno zakomplikovao stvari, Makedonci praktično obezbedili prvo mesto!

Večeras smo imali priliku da gledamo neke vrlo zanimljive duele.

                                Liga C, Grupa 3

Kada je Liga C u pitanju, večeras smo imali priliku da gledamo 2 meča, i to oba iz Grupe 3. Oba meča su završena bez pobednika, i oba duela su završena rezultatom 1:1 (1:0).


Bugarska je bila dominatna na ovom meču, želeli su da praktično obezbede prvu poziciju u ovom duelu, ali jednostavno nisu imali sreće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Golman Kipra, Panai je večeras branio odlično, a domaćin je iskoristio jedinu izglednu šansu koju su imali na ovom meču i u 24. minutu preko Začarijua došli do prednosti. Iako je Panai branio apsolutno sve u ovom meču, nije uspeo da odbrani i penal, pa je tako Dimitrov ipak doneo jedan bod svom timu. Bugari su imali šansu da iskoriste kiks Norveške i da se odlepe, ali Kipar se odlično branio u ovom meču.

Slovenija igra iznenađujuće loše u ovom takmičenju i evidentno će oni ispasti u Ligu D, ali domaćin je u ovom meču konačno pokazao da oni nisu reprezentacija za taj rang takmičenja. Uspeli su da zaustave odličnu reprezentaciju Norveške, koja nije uspela da iskoristi kiks Bugara i da se odlepi na prvoj poziciji. Verbić je doneo prednost domaćinu već u 9. minutu, dok su gosti u 85. minutu uspeli da izbegnu poraz u ovom meču.

Biće ovo vrlo zanimljiva grupu jer se još uvek ništa ne zna, a u poslednjem kolu igraju Bugarska-Slovenija i Kipar-Norveška.

        Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.