Slobodanu Miletiću iz Zvečana određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 11:57

Slobodanu Miletiću iz Zvečana određen pritvor

Nakon što je pre dva dana uhapšen na punktu Jarinje, Slobodanu Miletiću iz Zvečana je sud u Prištini odredio pritvora u trajanju od mesec dana, na zahtev tužilaštva.
Miletićev branilac, advokatica Jelena Krivokapić, prenela je RTS-u da ga prištinske vlasti terete za četiri krivična dela – "udruživanje protiv ustavne delatnosti, ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom, napad na službeno lice i učešće na skupu na kojem se vrši krivično delo i huliganstvo".
Pohapšenju na Jarinju, Miletić je ispitan u stanici policije u južnom delu Kosovske Mitrovice, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.
Optužbe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.