Liga Kup - PSŽ, Ren i Monpelje u polufinalu, Nejmar umrežio sa kreča (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Kup - PSŽ, Ren i Monpelje u polufinalu, Nejmar umrežio 'sa kreča' (video)

Ekipe Rena, Pari Sen Žermena i Monpeljea priključile su se Monaku u polufinalu francuskog Liga Kupa.

Preostale tri utakmice četvrtfinala francuskog Liga Kupa odigrane su večeras, a plasman u završnicu takmičenja su nakon Monaka obezbedile ekipe Reana, Pari Sen Žermena i Monpeljea.

Ren je savladao Tuluz rezultatom 4:2 (2:1) a odluka o pobedniku pala je u poslednjih sedam minuta utakmice. Adrijan Uno odveo je Ren u polufinale golovima u 86. i 93. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Neizvesna završnica viđena je i u duelu Angra i Monpeljea. Gosti su slavili golom Isaka Mbenze koji je pogodio u 86. minutu.

Amien je sa igračem manje dugo odolevao Pari Sen Žermenu, ali je u 53. minutu nastavka Nejmar sve uradio sam. Brazilac je prvo izborio penal koji će neki okarakterisati kao sporan, a zatim postigao gol. Proslava je predstavljala priču za sebe.

Konačan rezultat utakmice (0:2) postavio je Antoan Rabio u 78. minutu susreta.

U polufinalu francuskog Liga Kupa igraće Monako, Pari Sen Žermen, Ren i Monpelje.

nike celebration pic.twitter.com/5w99dGKax9

— Philou (@philousports) January 10, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar odglumio penal " 20. gol Brazilca u PSŽ

Izvor: B92, 11.Jan.2018

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u polufinale Liga Kupa pošti su sa 2:0 savladali Amijen...Amijen je od 34. minutu imao igrača manje, da bi ’Sveci’ poveli tek u 53. minutu iz penala. To je bio 20. gol najskupljeg fudbalera sveta, a deluje da je Brazilac dobro odglumio kako bi izborio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.