Liga 1 - Rajković prekinuo crni niz, Monako nastavlja sa crvenim kartonima! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Rajković prekinuo crni niz, Monako nastavlja sa crvenim kartonima! (video)

Stefan Mitrović izgubio na domaćem terenu posle preokreta.

Emijan - Tuluz 0:0

Derbi "fenjeraša" se završio najnepopularnijim rezultatom, Kakuta i Konate su imali odlične prilike za domaćina, ali nisu bili dovoljno precizni.

Anžer - Rem 1:4

Gosti su prekinulu crnu seriju od četiri meča bez pobede, iako su fudbaleri Anžera prvi poveli. Aloi postiže gol u sedmom minutu i to bi bilo to od domaćina što se golova tiče.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Na drugoj strani Ture realizuje penal za 1:1 u 38. minutu da bi Abdelhamid doneo vođstvo gostima u 62. minutu meča.

Santamaria postiže autogol u 74. a Dia overava pobedu i konačni rezultat 4:1 samo minuta kasnije.

Dižon - Brest 3:0

Glavni junak domaćina večeras jeste Balde, ofanzivac je postigao dva gola u prvom delu igre za 2:0 već od 20. minuta da bi Mavdidi postigao treći gol za domaćina i upisao tri važna boda za Dižon.

Nim - Monako 3:1

Gosti su poveli golom Ben Jedera u 13. minutu da bi Nim izjednačio petnaestak minuta kasnije golom Migela. Onda sledi pravi potom "kneževa", Bakajoko i Martins dobijaju direktne crvene kartone u 32. minutu. Francuz zbog starta a veznjak zbog guranja sudije.

U nastavku meča, Filipoto i Martinez donose preokret i pobedu od 3:1 domaćinu.

Strazbur - Lil 1:2

Domaći su poveli golom Tomasona u 12. minutu meča, ali je drugo poluvreme u potpunosti pripalo vicešampionu Lige 1. Prvo Gabrijel izjednačuje na 1:1 u 65. minutu da bi Osmihen nastavio golgetersku seriju golom iz penala u 79. minutu.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.